Sotenäs Kommun, Omsorgsförvaltningen

Sotenäs - havets kommun, ligger längst ut mot Västerhavet mitt i Bohuslän mellan storstäderna Göteborg och Oslo. I kommunen bor ca 9 000 människor i kustsamhällen som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hovenäset och Malmön. Fördelarna med att arbeta och leva i Sotenäs kommun är många: Sveriges vackraste natur, havsnära bostäder, bra skolor, möjlighet till en aktiv fritid och en trygg kommun. Här genomsyras vårt arbete av vår gemensamma värdegrund: Öppenhet, Delaktighet och Helhetssyn. I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet. Vi har även rökfri arbetstid.

Beskrivning:
Hemtjänsten söker nu två undersköterskor för tillsvidareanställning samt timvikarier som kan bli längre vikariat. Hemtjänsten utgår ifrån Kvarnberget i Kungshamn. Arbetet utförs i hela kommunen. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll och helgtjänstgöring.

Arbetsuppgifter:
Vi söker dig som arbetar utifrån ett gott bemötande och med god empatisk förmåga. Du är flexibel både i tanke och handling, har god samarbetsförmåga och är initiativrik. Du ska utifrån ett professionellt förhållningssätt ge omvårdnad- och serviceinsatser av god kvalité till den enskilde som har insatser enligt Socialtjänstlagen. I arbetet ingår även att utföra delegerade uppgifter enligt Hälso- och sjukvårdslagen samt dokumentation enligt gällande riktlinjer.

Kvalifikationer:
Du ska vara utbildad undersköterska. Du har ett genuint intresse för människor, är lyhörd och utgår från den enskildes behov i ditt arbete. Det är av vikt att du har förmåga att på ett professionellt sätt bemöta människor utifrån deras individuella förutsättningar. Som person är du stresstålig, empatisk, ansvarskännande och har lätt för att samarbeta med andra. Du har vidare förmågan att uttrycka dig tydligt i tal och skrift.
B-körkort är ett krav.

Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet samt tidigare referenser.

Anställning

Tillträde enligt överenskommelse. 

Du kommer att tjänstgöra dag- och kvällstid samt helger med ett fast rullande schema som anpassas enligt verksamhetens behov. Tjänster 80-100%.

Tjänsterna tillsätts om erforderliga beslut fattas.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Augusti-september
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Sotenäs
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/43
Kontakt
  • Elinor Axelsson, 0523- 66 43 12
Facklig företrädare
  • Kommunals expedition, 0523-311 12
Publicerat 2019-07-12
Sista ansökningsdag 2019-08-18

Tillbaka till lediga jobb