Sotenäs Kommun, Utbildningsförvaltningen

Sotenäs - havets kommun, ligger längst ut mot Västerhavet mitt i Bohuslän mellan storstäderna Göteborg och Oslo. I kommunen bor ca 9 000 människor i kustsamhällen som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hovenäset och Malmön. Fördelarna med att arbeta och leva i Sotenäs kommun är många: Sveriges vackraste natur, havsnära bostäder, bra skolor, möjlighet till en aktiv fritid och en trygg kommun. Här genomsyras vårt arbete av våra gemensamma ledord: Öppenhet, Delaktighet och Helhetssyn. I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet. Kommunen erbjuder alla tillsvidareanställda möjlighet till heltid. 

Beskrivning

Välkommen att söka anställning som lärare i en kommun med goda skolresultat och höga förväntningar. Sotenäs kommun har under flera år legat bland de 10 % bästa skolkommunerna i Sverige.

I mätningar når vi mycket höga omdömen vad gäller trivsel, arbetsro hos elever samt att vårdnadshavare har stor tillit till vår verksamhet.

Vi söker dig som vill jobba i team med duktiga medarbetare och som ser livet som ett ständigt lärande. Du skall alltid ha elevens bästa i centrum och vara beredd på utmaningar och förändringar. Du skall vara generös och flexibel. Styrkan hos oss är att alla ser sitt uppdrag som gemensamt, där alla har en viktig funktion men där vi ser att kraften av helheten är större än delarna.

Intervjuer kommer att ske löpande.

Arbetsuppgifter

Pedagogiskt arbete riktat mot grundskola åk 1-6.

Kvalifikationer
Behörig pedagog att undervisa i grundskola år 1-6.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hunnebostrands skola
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/50
Kontakt
  • Rickard Andersson, 0523-664226
Facklig företrädare
  • Lärarförbundet, Malin Hedberg, 0766973279
  • Lärarnas Riksförbund, Tobias Lundqvist, 0722300442
Publicerat 2020-02-06
Sista ansökningsdag 2020-03-06

Inapoi la locuri de munca vacante