Sotenäs kommun, Utbildningsförvaltningen

I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet.  Här genomsyras vårt arbete av våra gemensamma ledord: Öppenhet, Delaktighet och Helhetssyn. Kommunen erbjuder alla tillsvidareanställda möjlighet till heltid. 

Beskrivning

Åsenskolan är belägen på Åsenberget i Kungshamn med vidunderlig utsikt och elever från förskoleklass till årskurs två (F-2). Flera gånger per termin har skolan gemensamma aktiviteter så som exempelvis lekdagar, sångstunder, utflykter, uppträdande m.m. Skolans fritidsverksamhet erbjuder spännande aktiviteter och arbetar nära skolverksamheten. Utemiljön är stimulerande och bjuder in till lek på olika platser i bergen på gården och fotbollsplan.

Vi vill att du ska få en god start hos oss. Därför får du introduktion både på din enhet och i Sotenäs kommun. Du erbjuds även möjlighet till löpande kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och möjlighet till löneväxling. Läs mer om dina förmåner på https://www.sotenas.se/naringslivarbete/jobbahososs/

 

Arbetsuppgifter

Åsenskolan har ett nära samarbete med den Anpassade grundskolan (särskolan) där eleverna deltar i olika moment i undervisningen. I uppdraget ligger även arbete i fritidshemmet till viss del.

I förskoleklassen kommer det att finnas 3 grupper med 13-15 elever i där även lärare i fritidshem deltar viss tid.

Välkommen med din ansökan som lärare i förskoleklass på Åsenskolan. Du kommer att arbeta med kompetenta och erfarna medarbetare. 

Kvalifikationer

Vi söker en medarbetare som är behörig att undervisa i förskoleklassen.

Som person är du en medarbetare som ser möjligheter och inte hinder. Att vara flexibel och ha lätt för att samarbeta är en självklarhet. 

Skolan präglas av ett lågaffektivt bemötande och att samarbeta för elevernas bästa.

Villkor 

Tjänsten är en tillsvidareanställning 100%. Vi ser gärna att du är tillgänglig fr.o.m. V32.

Urval och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön, individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sotenäs
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/48
Facklig företrädare
  • Lärarförbundet, Malin Hedberg, 0766-973279
Publicerat 2023-05-10
Sista ansökningsdag 2023-05-28

Tillbaka till lediga jobb