Sotenäs kommun, Samhällsbyggnadsförvaltningen

I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet.  Här genomsyras vårt arbete av våra gemensamma ledord: Öppenhet, Delaktighet och Helhetssyn. Kommunen erbjuder alla tillsvidareanställda möjlighet till heltid. 

Beskrivning

Sotenäs kommun söker en fastighetstekniker till Fastighetsenheten.

Fastighetsenheten har idag elva medarbetare (chef, fastighetsingenjör, fastighetstekniker, projektledare och vaktmästare) som ansvarar för kommunens alla verksamhetsfastigheter. Vi försöker ha en bred kompetens i gruppen för att kunna hålla en hög servicenivå till våra lokalnyttjare. Vi har också egen beredskap året runt.

Vi vill att du ska få en god start hos oss. Därför får du introduktion både på din enhet och i Sotenäs kommun. Du erbjuds även möjlighet till löpande kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och möjlighet till löneväxling. Läs mer om dina förmåner på https://www.sotenas.se/naringslivarbete/jobbahososs/

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i en grupp som är specialiserad inom fastighetsdrift och fastighetsunderhåll och tar helhetsansvar för kommunens fastighetsbestånd. Du kommer att utföra förekommande drift- och skötseluppgifter inom fastigheterna. Det är ett ansvarsfullt och stimulerande arbete där lokalens verksamhet, teknik och fastigheten står i centrum.

Du kommer ha en viktig funktion för att se till att kommunens fastigheter drivs och sköts på ett kundorienterat, ekonomiskt och hållbart sätt.
Du ska se till att löpande drift och underhåll fungerar, åtgärda felanmälningar och sköta dagliga hyresgästkontakter.

I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring, för närvarande var sjätte vecka och du bör därför bo i närheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig med fastighetsteknikerutbildning eller annan kompetens som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten, gärna med några års erfarenhet av fastighetsreparationer. Erfarenhet av arbetsuppgifter som anges ovan ses som meriterande. Vi ser gärna att du är teknikintresserad och har goda kunskaper inom fastighetsdrift och skötsel. Du ska ha grundläggande datorkunskaper. Arbetet kräver B-körkort. I rollen som fastighetstekniker är det viktigt att du har god samarbetsförmåga, är flexibel och lyhörd i kontakt med både kollegor och kunder. Du är driven, engagerad och har en förmåga att hålla hög servicenivå till våra kunder och arbetar strukturerat med problemlösning. Som person är du en målinriktad och handlingskraftig person, självgående, trygg i dig själv och van att prestera. Du vågar gå utanför din trygghetszon och pröva nya vägar till bättre lösningar och resultat. Du skapar givetvis goda relationer med de människor du möter i arbetet, såväl hyresgäster som andra intressenter.

Vana av arbete med VVS eller ventilation är meriterande är. Vi lägger stort vikt vid personlig lämplighet. 

Villkor

Urval och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön, individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Sotenäs
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/50
Kontakt
  • Per Olofsson, 0523664536
Facklig företrädare
  • Kommunals expedition, 0523-31112
  • Vision, Ann-Catrine Holst, 0523-664561
Publicerat 2023-06-01
Sista ansökningsdag 2023-06-26

Tillbaka till lediga jobb