Sotenäs kommun, Utbildningsförvaltningen

I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet.  Här genomsyras vårt arbete av våra gemensamma ledord: Öppenhet, Delaktighet och Helhetssyn. Kommunen erbjuder alla tillsvidareanställda möjlighet till heltid. 

Beskrivning

Åsenskolan är belägen på  Åsenberget i Kungshamn med vidunderlig utsikt och elever från förskoleklass till årskurs två (F-2). Flera gånger per termin har skolan gemensamma aktiviteter så som exempelvis lekdagar, sångstunder, utflykter, uppträdande m.m. Skolans fritidsverksamhet erbjuder spännande aktiviteter och arbetar nära skolverksamheten. Utemiljön är stimulerande och bjuder in till lek på olika platser i bergen på gården och fotbollsplan.

Vi vill att du ska få en god start hos oss. Därför får du introduktion både på din enhet och i Sotenäs kommun. Du erbjuds även möjlighet till löpande kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och möjlighet till löneväxling. Läs mer om dina förmåner på https://www.sotenas.se/naringslivarbete/jobbahososs/

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är behörig att undervisa i fritidshemmet.  Du kommer att arbeta på Åsenskolan  (F-2 skola). Åsenskolan har c:a 80 elever. Fritidshemmet samverkar med den anpassade grundskolan (särskolan).

Åsenskolan har en kompetent och positiv arbetsgrupp med eleven i centrum och där samarbetet är långt utvecklat.

I arbetet förutom att undervisa i fritidshemmet ingår att stödja eleverna i grundskolan under skoltid. 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med legitimation och som har erfarenhet att arbeta i fritidshem. Du bör ha ett fokus på kunskaper och ett lågaffektivt förhållningssätt. 

 

Villkor 

Anställningen är 100% tillsvidare

Urval och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

 

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön, individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sotenäs
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/49
Facklig företrädare
  • Lärarförbundet, Malin Hedberg, 0766-973279
Publicerat 2023-05-09
Sista ansökningsdag 2023-05-28

Tillbaka till lediga jobb