Sotenäs Kommun

I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet.  Här genomsyras vårt arbete av våra gemensamma ledord: Öppenhet, Delaktighet och Helhetssyn. Kommunen erbjuder alla tillsvidareanställda möjlighet till heltid. 

Beskrivning

Kommunens näringsliv består av starka och framgångsrika företag inom bl.a. bygg och anläggning, livsmedelsindustri och teknisk industri. Besöksnäringen är betydande och växande med Smögen, skaldjur, salta bad och skärgården som mycket starka varumärken. I kommunen finns stora natur-, kultur och friluftsvärden varav flera är av riksintresse.

På plan- och byggenheten, som är en del av Samhällsbyggnadsförvaltningen, arbetar ett tjugotal medarbetare inom planering, mark- och exploatering, bygglov, GIS och mätning.

Vi söker, för tillträde snarast, en erfaren planarkitekt.

Vi vill att du ska få en god start hos oss. Därför får du introduktion både på din enhet och i Sotenäs kommun. Du erbjuds även möjlighet till löpande kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och möjlighet till löneväxling. Läs mer om dina förmåner på https://www.sotenas.se/naringslivarbete/jobbahososs/

Arbetsuppgifter

Du driver och handlägger dina planärenden framåt från start till antagande.

En viktig och betydande del av arbetet är skriftlig och muntlig kommunikation, som till exempel samråd med sakägare, informationsmöten för allmänheten, arbetsmöten med externa aktörer, myndigheter och medarbetare inom kommunen.

Du upprättar tjänsteskrivelser och föredrar ärenden för kommunens politiker på sammanträden.

Du deltar i enhetens utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har examen inom arkitektur, fysisk planering eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du har några års erfarenhet av att jobba med detaljplanering och har ett gott omdöme där du kan göra avvägningar mellan olika intressen. Tjänsten kräver att du har lätt för att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift samt kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra.

Du är positiv, serviceinriktad och skapar goda relationer. Du ser även möjligheter och tar initiativ till förbättringar.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med kulturmiljöfrågor. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper

Vi söker dig som gillar Samhällsbyggnad – och Norra Bohuslän!
Varmt välkommen med din ansökan!

Villkor

Arbetsplatsen är förlagd till kommunhuset i Kungshamn.
Arbetet kräver körkort för personbil.

Urval och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön, individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungshamn
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/47
Kontakt
  • David Fransson, +46523664649
Facklig företrädare
  • Vision, nås via kommunens växel, 0523-664000
Publicerat 2024-05-23
Sista ansökningsdag 2024-06-09

Tillbaka till lediga jobb