Sotenäs kommun, Samhällsbyggnadsförvaltningen

I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet.  Här genomsyras vårt arbete av våra gemensamma ledord: Öppenhet, Delaktighet och Helhetssyn. Kommunen erbjuder alla tillsvidareanställda möjlighet till heltid. 

Beskrivning

Miljöenheten i mellersta Bohuslän arbetar i avtalsamverkan med myndighetsutövning för tre kommuner inom bland annat miljöbalkens område.  Vi utgår från Sotenäs kommun men har även kontor i Lysekil och Munkedal. På vår arbetsplats har vi ett systematiskt förbättringsarbete inom ämnesvisa arbetsgrupper och samverkar även med våra grannkommuner i Bohuslän. Vi tar  aktiv del av miljösamverkan väst där vi deltar i projektgrupper och medverkar i tillsynskampanjer.  

Vi är idag14 handläggare som arbetar inom områdena livsmedelskontroll, tobakstillsyn samt miljö- och hälsoskyddstillsyn. Nu behöver vi förstärkning inom området prövning av enskilda avlopp.

Vi vill att du ska få en god start hos oss. Därför får du introduktion både på din enhet och i Sotenäs kommun. Du erbjuds även möjlighet till löpande kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och möjlighet till löneväxling. Läs mer om dina förmåner på https://www.sotenas.se/naringslivarbete/jobbahososs/

 

Arbetsuppgifter

Du kommer, när du börjar hos oss, ingå i en arbetsgrupp om 4-5 personer som helt eller delvis arbetar med prövning och tillsyn av enskilda avlopp. Beroende på din bakgrund och kompetens kan det även vara aktuellt med andra arbetsuppgifter.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig om har högskoleutbildning inom miljö- och hälsoskydd eller annan utbildning som kan bedömas likvärdig.

Som person är du en strukturerad problemlösare med god samarbetsförmåga. 

Det är meriterande om du har erfarenhet av kommunalt myndighetsarbete och erfarenhet av arbete med enskilt avlopp.

 

Villkor 

Urval och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön, individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Sotenäs
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/37
Kontakt
  • Maria Bylund, 0523-664018
Facklig företrädare
  • Naturvetarna, Magnus karlsson, 0523-664726
Publicerat 2024-04-17
Sista ansökningsdag 2024-05-05

Tillbaka till lediga jobb