Sotenäs kommun, Omsorgsförvaltningen

I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet.  Här genomsyras vårt arbete av våra gemensamma ledord: Öppenhet, Delaktighet och Helhetssyn. Kommunen erbjuder alla tillsvidareanställda möjlighet till heltid. 

Vill du spendera sommaren på Bästkusten – Sök sommarjobb hos oss !

Vi söker sommarkollegor som vill sätta guldkant inom äldreomsorgen i Sveriges vackraste kommun!

Arbeta 8 veckor, vi betalar för 10!

 Beskrivning

Vi söker dig som önskar anta utmaningen att i sommar stödja våra äldre i vardagen med allt de kan behöva för att uppnå en god tillvaro. Uppdragen är varierande, roliga och ibland utmanande. Vi garanterar att du kommer uppleva en fartfylld sommar vars dagliga möten leder till erfarenheter för livet.

Är du en empatisk och serviceinriktad person som drivs av att ge människor en meningsfull tillvaro? Då är rätt person för oss till sommaren 2023.

Sotenäs kommun söker nu semestervikarier till vår hemtjänst i hela kommunen, särskilda boenden i Kungshamn och Hunnebostrand, korttidsenhet samt dagverksamhet. Ska du arbeta inom hemtjänst behöver du ha ett giltigt B-körkort. 

Vi erbjuder dig månadsanställning eller timanställning, efter dina önskemål och en tjänstgöringsgrad mellan 50 % och 100 %

För att ta del av erbjudandet om att arbeta 8 veckor och få betalt för 10 veckor, behöver du ha varit i tjänst minst 80% av tiden under 8 veckor i juni - augusti.

 Arbetsuppgifter

Som semestervikarie i Sotenäs kommun kommer du arbeta utifrån fastställt schema, dag som kväll både vardag och helg. Arbetsuppgifter avser stöd till de äldre i deras vardag med allt ifrån trygghetsskapande åtgärder till service och omsorg. Du har ett gott bemötande och har god förmåga att skapa en känsla av meningsfullhet utifrån ett individuellt anpassat stöd.  

Kvalifikationer

Vi söker dig som är fyllda 18 år och det är meriterande om du har utbildning och/eller erfarenhet inom vård och omsorg. För att lyckas som semestervikarie hos oss behöver du vara social, empatisk, initiativrik och du ska kunna arbeta både självständigt och i team.

Du behöver ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan som ger dig möjlighet att tillsammans med våra duktiga medarbetare skapa en god sommar för våra äldre!

 Villkor

Vi är i behov av semestervikarier under perioden juni-aug och ser gärna att utmaningen antas under en så lång period som möjligt! Önskvärt är även om du har möjlighet till introduktion innan vi tillsammans klär midsommarstången. Introduktionen består av teori, kunskap inom förflyttning och läkemedel men utgörs även av handledd praktik. Självklart utgår lön även under introduktionstiden. 

Bifoga gärna CV och kontaktuppgifter till en eller flera referenser samt en kort beskrivning av varför du vill arbeta hos oss.

Urval och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Utdrag ur belastningsregistret kommer begäras in inför en ev. anställning så bra om du beställer detta ifrån polismyndigheten i god tid inför en ev. anställning.

För yrkesroller inom omsorgen används Kontroll av egna uppgifter enligt blanketten "Belastningsregister för enskild person (442.3)".  
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/ 

 

 

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön, individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 30
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sotenäs
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/8
Kontakt
  • Elinor Axelsson, 0523-664310
Facklig företrädare
  • Kommunals expedition, 0523-31112
Publicerat 2023-01-12
Sista ansökningsdag 2023-06-30

Tillbaka till lediga jobb