Sotenäs kommun, Omsorgsförvaltningen

I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet.  Här genomsyras vårt arbete av våra gemensamma ledord: Öppenhet, Delaktighet och Helhetssyn. Kommunen erbjuder alla tillsvidareanställda möjlighet till heltid. 

Beskrivning

Sjuksköterskeenheten i Sotenäs kommun består av 20 sjuksköterskor med stor erfarenhet, olika kompetenser och uppdrag. Som sjuksköterska arbetar du både självständigt och i team med undersköterskor. Du utgår från sjuksköterskeenheten i Kungshamn, där du träffar dina kollegor för rapport både i början av ett pass och i slutet.

Ditt arbete består av arbete inom hemsjukvård med bedömningar och insatser inom hälso- och sjukvård. Inom teamet i hemsjukvården är det en självklarhet att hjälpa varandra när extra händer behövs.

Vi har ett gott arbetsklimat där vi hjälps åt och lär av varandra. Vi har kontinuerliga arbetsplatsträffar och även HSL-möten med Kommunrehab och MAS. Arbetet är både stimulerande och varierande samt utmanande emellanåt. Teamarbete ser olika ut inom de olika verksamheterna, och är något vi gemensamt arbetar för att att utveckla. Vi har också samverkande sjukvård där assistansuppdrag och uppdrag via 1177 samt i väntan på ambulans kan bli aktuellt.

Vi vill att du ska få en god start hos oss. Därför får du introduktion både på din enhet och i Sotenäs kommun. Du deltar i arbetsplatsträffar, utbildningsdagar och andra tillfällen tillsammans med övriga på enheten där även legitimerad personal på kommunrehab ingår. Du erbjuds även möjlighet till löpande kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och möjlighet till löneväxling. Läs mer om dina förmåner på https://www.sotenas.se/naringslivarbete/jobbahososs/

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss har du omvårdnadsansvar och arbetar i nära samarbete med dina kollegor. Du handleder och stöttar omvårdnadspersonalen i hälso- och sjukvårdsarbetet. Du är ett föredöme och förmedlar glädje och energi. Flexibilitet och kollegialt samarbete är av stor vikt i uppdraget

Kvalifikationer

Vi söker dig om är legitimerad sjuksköterska, gärna med tidigare erfarenhet, men det är inget krav.

Det är meriterande om du har en specialistutbildning som distriktssköterska alternativt vård av äldre. Har du erfarenhet och intresse för demensområdet ser vi det som väldigt positivt. Du kan utföra arbetet självständigt och med omtanke. Du tar stort eget ansvar och du har förmågan att prioritera och leda andra även vid förändrade omständigheter. Du är trygg i dina bedömningar och planerar och strukturerar arbetet utifrån den enskildes behov.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi är öppna för att förmedla kontakt med andra förvaltningar och /eller företag om du har en respektive som också är intresserad av att arbeta i vår vackra kommun.

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning

Arbetet kräver att du har lägst B-körkort

Utdrag ur belastningsregistret kommer begäras in inför en ev. anställning så bra om du beställer detta ifrån polismyndigheten i god tid inför en ev. anställning.

För yrkesroller inom omsorgen används Kontroll av egna uppgifter enligt blanketten "Belastningsregister för enskild person (442.3)".  
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/ 

Urval och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön, individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungshamn
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/84
Kontakt
  • Niclas Lundström, 0523664326
Facklig företrädare
  • Lise-Lotte Svensson, Vårdförbundet, 0523-664475
Publicerat 2023-09-18
Sista ansökningsdag 2023-10-15

Tillbaka till lediga jobb