Sotenäs kommun, Utbildningsförvaltningen

I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet.  Här genomsyras vårt arbete av våra gemensamma ledord: Öppenhet, Delaktighet och Helhetssyn. Kommunen erbjuder alla tillsvidareanställda möjlighet till heltid. 

Beskrivning
Nu finns möjligheten att arbeta på en riktigt bra skola. Skolan är centralt belägen i Kungshamn med närhet till både det lokala näringslivet och hav och klippor. Sotenässkolan är kommunens enda högstadieskola med ca 240 ungdomar och en kompetent personalgrupp. Vi har hög tillit till varandra oavsett profession.

Vi har alltid elevens bästa i centrum och är beredda på utmaningar och förändringar. Styrkan hos oss är att alla ser sitt uppdrag som gemensamt, där alla har en viktig funktion och där vi ser att kraften av helheten är större än delarna. 

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa i trä-och metallslöjd samt gärna något mer ämne i åk 7-9.

I tjänsten ingår mentorskap för en elevgrupp, ca 15 elever och du kommer ingå i såväl årskurslag som ämneslag på skolan.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare med behörighet att undervisa i trä-och metallslöjd samt gärna något mer ämne.

Du skall ha fokus på att arbeta utifrån elevers olika behov där du ser möjligheter och potential i varje individ. Du är trygg i ditt ledarskap och har lätt för att skapa relation med ungdomar.

Ditt arbetssätt är situationsanpassat och du har ett prestigelöst förhållningssätt, där tydlighet och lyhördhet i kombination med en stor portion tålamod är honnörsord.

Du är är van att anpassa undervisningen utefter elevgruppen du undervisar. 

Villkor 

Urval och intervjuer sker löpande under annonseringstiden. Tjänsten tillsätts om erforderliga beslut fattas.

 

Vi vill att du ska få en god start hos oss. Därför får du introduktion både på din enhet och i Sotenäs kommun. Du erbjuds även möjlighet till löpande kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och möjlighet till löneväxling. Läs mer om dina förmåner på https://www.sotenas.se/naringslivarbete/jobbahososs/

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön, individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Sotenäs
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/58
Kontakt
  • Åsa Wallén, 0523-664714
Facklig företrädare
  • Sveriges lärare, Malin Hedberg och Tobias Lundqvist, 0766-973279-0722-067253
Publicerat 2024-06-04
Sista ansökningsdag 2024-06-25

Tillbaka till lediga jobb