Sotenäs

I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet.  Här genomsyras vårt arbete av våra gemensamma ledord: Öppenhet, Delaktighet och Helhetssyn. Kommunen erbjuder alla tillsvidareanställda möjlighet till heltid. 

Beskrivning
Välkommen med din ansökan till Sotenässkolan. Skolan är centralt belägen i Kungshamn med närhet till både det lokala näringslivet och hav och klippor. Sotenässkolan är kommunens enda högstadieskola med ca 240 ungdomar och en kompetent personalgrupp.  Vi har hög tillit till varandra oavsett profession och försöker hitta nya lösningar på det vi behöver utveckla samtidigt som vi nogsamt behåller det som fungerar. 

Vi har alltid elevens bästa i centrum och är beredda på utmaningar och förändringar. Styrkan hos oss är att alla ser sitt uppdrag som gemensamt, där alla har en viktig funktion och där vi ser att kraften av helheten är större än delarna. 

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa i grundskolan åk 7-9 svenska som andraspråk och annat/andra ämnen beroende av behörighet. 

I tjänsten ingår mentorskap för en elevgrupp, ca 15 elever och du kommer ingå i såväl årskurslag som ämneslag på skolan.

Kvalifikationer
Lärarutbildning med behörighet att undervisa i åk 7-9 . 

Du skall ha fokus på att arbeta utifrån elevers olika behov där du ser möjligheter och potential i varje individ. Som person är du trygg och har lätt för att skapa relation med ungdomar.

Ditt arbetssätt är situationsanpassat och du har ett prestigelöst förhållningssätt, där tydlighet och lyhördhet i kombination med en stor portion tålamod är honnörsord.

Det är av stor vikt att du är van att anpassa undervisningen och välja metod efter elevgruppen i din strävan att hitta deras fulla potential. 

Personlig lämplighet är av stor vikt där flexibilitet, god samarbetsförmåga och social kompetens i kombination med arbetsglädje och kreativitet är viktiga förutsättningar för att lyckas med uppdraget. 

Tillsättning av tjänst

Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten tillsätts om erforderliga beslut fattas.

Vi vill att du ska få en god start hos oss. Därför får du introduktion både på din enhet och i Sotenäs kommun. Du erbjuds även möjlighet till löpande kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, tjänstetelefon och möjlighet till löneväxling. Vi har fria pedagogiska måltider. För mer information  https://www.sotenas.se/naringslivarbete/jobbahososs/

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 230814
Löneform Månadslön, individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungshamn
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/51
Kontakt
  • Jeanette Janson, 0523-664714
Facklig företrädare
  • Lärarförbundet, Malin Hedberg, 0766-973279
  • Lärarnas Riksförbund, Tobias Lundqvist, 0722-067253
Publicerat 2023-05-12
Sista ansökningsdag 2023-05-29

Tillbaka till lediga jobb