Sotenäs Kommun, Samhällsbyggnadsförvaltningen

Sotenäs - havets kommun, ligger längst ut mot Västerhavet mitt i Bohuslän mellan storstäderna Göteborg och Oslo. I kommunen bor ca 9 000 människor i kustsamhällen som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hovenäset och Malmön. Fördelarna med att arbeta och leva i Sotenäs kommun är många: Sveriges vackraste natur, havsnära bostäder, bra skolor, möjlighet till en aktiv fritid och en trygg kommun. Här genomsyras vårt arbete av våra gemensamma ledord: Öppenhet, Delaktighet och Helhetssyn. I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet. Kommunen erbjuder alla tillsvidareanställda möjlighet till heltid. 

Beskrivning
Du ska ta emot och bemöta våra kunder i hamnen på ett trevligt sätt samt vara en ambassadör för Sotenäs kommun och destinationen.

Du ska även se till att de som använder hamnen erlägger betalning och följer våra regler för gästhamnen.

Arbetsuppgifter
Ha koll och säkerställa att säkerheten i hamnen efterföljs gällande brand, livräddning och el. I vissa tjänster kommer även skötsel av vår hygienanläggning att ingå. Några av de vi anställer ser vi att de kan jobba helger/kvällar innan och efter högsäsongen och är med och styr/fördelar det dagliga arbetet.

Kvalifikationer
Du skall vara serviceinriktad, ha ansvarskänsla, framåtanda och gilla det nya mötet med kunden/människan. Vi ser helst att den sökande är minst 18 år, men vi tar emot även dem som inte har fyllt men är kvalificerade.

Villkor
Schemalagd arbetstid förekommer dagtid, kvällar och helger.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde senast vecka 25
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 20
Sysselsättningsgrad ca 8 veckor
Ort Sotenäs
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/60
Kontakt
  • Daniel Jarnrot, 0523-664682
  • Ulf Jensen, 0705425259
Facklig företrädare
  • Kommunals expedition, 0523-311 12
Publicerat 2019-12-16
Sista ansökningsdag 2020-04-05

Return to job vacancies