Sotenäs kommun, Omsorgsförvaltningen

I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet.  Här genomsyras vårt arbete av våra gemensamma ledord: Öppenhet, Delaktighet och Helhetssyn. Kommunen erbjuder alla tillsvidareanställda möjlighet till heltid. 

Verksamhet Omsorgsförvaltningen omfattar förvaltningens samtliga enheter

Vill du spendera sommaren på Bästkusten – Sök sommarjobb hos oss !

Vi söker sommarkollegor som vill sätta guldkant inom äldreomsorgen i Sveriges vackraste kommun!

Arbeta minst 8 veckor så betalar vi för 10!

 Beskrivning

Är du en empatisk och serviceinriktad person som drivs av att ge människor en meningsfull tillvaro? Då är du rätt person för oss till sommaren 2024.

Vi söker dig som önskar anta utmaningen att i sommar stödja våra äldre i vardagen med allt de kan behöva för att uppnå en god tillvaro. Uppdragen är varierande, roliga och ibland utmanande. Vi garanterar att du kommer uppleva en fartfylld sommar vars dagliga möten leder till erfarenheter för livet.

Sotenäs kommun söker semestervikarier till vår hemtjänst i hela kommunen, särskilda boenden i Kungshamn och Hunnebostrand, samt korttidsenheten i Hunnebostrand. Ska du arbeta inom hemtjänst behöver du ha ett giltigt B-körkort. 

Vi erbjuder dig månadsanställning eller timanställning, efter dina önskemål och en tjänstgöringsgrad mellan 50 % och 100 %

För att ta del av erbjudandet om att arbeta 8 veckor och få betalt för 10 veckor, behöver du ha varit i tjänst minst 80% av tiden under 8 veckor i juni - augusti. Läs gärna mer om jobbet här 

Sommarjobba i omsorgen i Sotenäs kommun - Sotenäs kommun | Go Care (go-care.se)

 Arbetsuppgifter

Som semestervikarie i Sotenäs kommun kommer du arbeta utifrån fastställt schema, dag/kväll eller natt, både vardag och helg. Arbetsuppgifter avser stöd till de äldre i deras vardag med allt ifrån trygghetsskapande åtgärder till service och omsorg. Du har ett gott bemötande och har god förmåga att skapa en känsla av meningsfullhet utifrån ett individuellt anpassat stöd.  

Kvalifikationer

Vi söker dig som är fyllda 18 år och det är meriterande om du har utbildning och/eller erfarenhet inom vård och omsorg. För att lyckas som semestervikarie hos oss behöver du vara social, empatisk, initiativrik och du ska kunna arbeta både självständigt och i team.

Du behöver ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan som ger dig möjlighet att tillsammans med våra duktiga medarbetare skapa en god sommar för våra äldre!

 Villkor

Vi är i behov av semestervikarier under perioden juni-aug och ser gärna att utmaningen antas under en så lång period som möjligt! Önskvärt är även om du har möjlighet till introduktion innan vi tillsammans klär midsommarstången. Introduktionen består av teori, kunskap inom förflyttning och läkemedel men utgörs även av handledd praktik. Självklart utgår lön även under introduktionstiden. 

Urval och intervjuer sker löpande under annonseringstiden. Du behöver inte bifoga personligt brev - däremot är det viktigt att du besvarar de frågor som du får ta del av när du skickar in din ansökan och som ligger till grund för det första urvalet vi gör. CV kan med fördel bifogas men är inget krav.

Utdrag ur belastningsregistret kommer begäras in inför en eventuell anställning så det är bra om du beställer detta ifrån polismyndigheten i god tid.

För yrkesroller inom omsorgen används Kontroll av egna uppgifter enligt blanketten "Belastningsregister för enskild person (442.3)".  
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/ 

För att kunna ta del av erbjudandet om att jobba 8 veckor och få betalt för 10, behöver du har varit i tjänst minst 80 % av en heltid under 8 veckor totalt under juni- augusti, de behöver dock inte vara sammanhängande. 

 

 

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön, individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 30
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sotenäs
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1
Kontakt
  • Elinor Axelsson, 0523-664499
Facklig företrädare
  • Kommunals expedition, 0523-31112
Publicerat 2024-01-04
Sista ansökningsdag 2024-06-30

Tillbaka till lediga jobb